Categorieën
Laguna Club Renault Actueel

Voorjaarsbijeenkomst 2017 LagunaClub

Ook voor de LagunaClub is de tijd weer aangebroken om de eerste bijeenkomst te houden van het nieuwe jaar, de voorjaarsbijeenkomst 2017. De LagunaClub nodigt iedereen uit om hier een gezellige middag van te maken, om samen met elkaar je Laguna te laten zien en/of tips en trucs te delen met anderen zodat je van elkaar kan leren. Ook is het altijd leuk om de perso(o)n(en) te zien en leren kennen die schuil gaan achter hun forum naam.

Wanneer, waar en hoe laat gaat dit plaatsvinden?

De datum is zondag 23 april en iedereen is vanaf 13:00 uur van harte welkom.
De organisatie heeft dit jaar voor een andere locatie gekozen dan voorgaande bijeenkomsten. Deze keer vind de meeting plaats bij Van Der Valk restaurant De Witte Bergen aan snelweg A1 in Hilversum.

Er kunnen geen parkeerplaatsen gereserveerd worden maar de organisatie gaat ervan uit dat er genoeg plaatsen beschikbaar zijn voor een ieder die komt, en natuurlijk zijn hier geen kosten aan verbonden dus éénieder die wil komen is van harte welkom.

Heb je vrienden of kennissen met een Laguna en die geen lid zijn van het forum? ook die zijn van harte welkom. Opgeven of aanmelden is geen verplichting dus spontaan komen mag ook, maar de organisatie zou het leuk vinden om te weten hoeveel mensen ze ongeveer kunnen verwachten.

Locatie gegevens:

Van Der Valk hotel restaurant De Witte Bergen
Rijksweg 2A,
3755 MV Eemnes