De nieuwe gelimiteerde Renault Clio R.S. 18 in foto’s

De ‘R.S.18’ is gebaseerd op de Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy met verlaagd onderstel, aangepaste dempers en scherpere besturing ten opzichte van de reguliere Clio R.S. De 1.6-liter turbomotor produceert 162 kW (220 pk) vermogen en 280 Nm koppel en is altijd gekoppeld aan de sportieve zestraps EDC-automaat met dubbele koppeling. Verder is elke […]

Fotostory: de nieuwe Renault Captur

Renault presenteert de nieuwe Captur. Met een upgrade van het exterieur, het interieur en nieuwe features is deze B-segment crossover klaar om het succes voort te zetten en zijn leidende positie in Europa (verkoopaantal van 215.670 in 2016) vast te houden.

Nieuw op de weg 01-2017

Het wordt steeds mooier op de weg! Ondermeer deze trucks zijn onlangs in gebruik genomen. Staat jouw nieuwe truck er niet bij? Stuur dan een berichtje met foto naar redactie@renaultactueel.nl en we voegen hem toe.

Nieuw van Norev 01-2017

Bij Norev heeft men niet stil gezeten in de afgelopen tijd. Hierbij een overzicht van de nieuw uitgekomen modellen.

Spelen met de nieuwe Renault Twingo GT

Renault introduceert de Twingo GT, een ongekend sportieve stadsauto. De combinatie van een driecilinder turbobenzinemotor, handgeschakelde versnellingsbak met aangepaste overbrengverhoudingen en achterwielaandrijving is uniek in het A-segment.

%d bloggers liken dit: