Categorieën
Renault Actueel

Renaultoloog Festival 2018

Nog een paar nachtjes slapen en het Renaultoloog Festival 2018 gaat weer van start. Tijdens dit festival is een grote variëteit van Renault producten te zien op het evenemententerrein aan de Schorfvenweg in Kronenberg.

Categorieën
Renault Actueel Renaultoloog Festival

4e Renaultoloog Festival komt er aan!

Renaultoloog Ed Lenders heeft het weer voor elkaar. Hij gaat opnieuw de kar trekken voor het vierde Renaultoloog Festival. De omlijsting waarin het allemaal gebeurt is inmiddels bekend, de taak van ons als Renaultliefhebbers is om, zoals alle voorgaande edities, kleur en invulling te geven aan het evenement. Uiteraard is dat geen grote opgave.

Categorieën
Alpine Renault Actueel Renault Agriculture Renault bedrijfswagens Renault Miniatura Renault Sport Renault Trucks Renaultoloog Festival

Renaultoloog Festival 2018

Op 15 en 16 september 2018 vindt het vierde Renaultoloog Festival plaats. Het tweejaarlijkse festival dat bekend staat om de grote variëteit van voertuigen en deelnemers zal opnieuw plaatsvinden op evenemententerrein D’n Umswing aan de Schorfvenweg 3 in Kronenberg. Inschrijven kan vanaf 1 januari 2018.

Categorieën
ClubRenault Renault Actueel Renaultoloog Festival

Renaultoloog Festival 2016 presenteert eerste publiekstrekkers

Het derde Renaultoloog Festival nadert met rasse schreden. Tijd om eens aan Ed ‘Renaultoloog’ Lenders te vragen of er al wat nieuws te melden is over het tweejaarlijkse festivalweekend voor Renaultliefhebbers dat 10 en 11 september 2016 plaats gaat vinden.

Categorieën
Renault Actueel

Voorinschrijving Renaultoloog Festival 2016 geopend

Renaultoloog Ed Lenders heeft voor het derde Renaultoloog Festival dat op 10 en 11 september 2016 zal plaatsvinden de voorinschrijving geopend. Door middel van een online inschrijving ben je nu al zeker van een plaats op het grootste Renault gerelateerde festival van Nederland.