Een nieuwe fase voor de Renault Twingo?

Het Spaanse motor.es heeft een gecamoufleerde versie van de Twingo GT op de foto gezet en daarmee blijkt dat Renault een facelift aan het voorbereiden is voor de Renault Twingo. De huidige Twingo zal verschillende optische veranderingen ondergaan aan de voor- en achterkant, al zijn technische nieuwigheden natuurlijk niet uit te sluiten.

Mijlpaal maandag bij Renault

Vandaag rolde in Maubeuge de 30.000 Renault #KangooZE uit de fabriek. De sleutels hiervan werden overhandigd aan de Franse posterijen zodat het bezorgen van de pakketten nog milieuvriendelijker verloopt.

Beperkte serie Renault Twingo La Parisienne

Hadden wij eergisteren al de Britse Renault Twingo Iconic in het vizier, In België en Luxemburg gaat deze speciale uitvoering van de Twingo als “La Parisienne” door het leven. De lieveling van iedereen die in de stad woont, krijgt een chique afwerking in de geest van de vermaarde 4L “La Parisienne”. De beperkte serie Twingo […]

Britse Renault Twingo Iconic

Renault heeft in Engeland de Iconic Special Edition van de Renault Twingo gepresenteerd. De Twingo is uitgerust met nieuwe interieur en exterieur upgrades. De auto is verkrijgbaar in een de unieke kleur Mint Green, Diamond Black of Crystal White.

Nieuwe Limited-uitvoeringen van Renault Twingo, Mégane en Kadjar

Renault introduceert een nieuwe uitvoering voor de Twingo, Mégane en Kadjar: de Limited. Deze speciale versie combineert een complete uitrusting met een extra gunstige prijsstelling. Het voordeel voor de klant loopt op tot 710 euro. De Limited staat bij de dealer en is per direct te bestellen.

%d bloggers liken dit: