Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks

Wereldprimeur voor STS Schreuder Transport

Onlangs is de eerste online bestelde Renault Trucks T-Drive afgeleverd aan STS Schreuder Transport Service vof. Vanuit Zwijndrecht zijn zij vooral actief in groupagevervoer van en naar Duitsland. De Renault Trucks T-Drive T 460 werd online besteld en Renault Trucks-dealer Doolaard Bedrijfswagens BV verzorgde de aflevering.

Categorieën
Renault Actueel Renault Trucks

SDB Transport kiest voor Renault Trucks T-Drive

Eigenrijder Henny Schaay nam onlangs een Renault Trucks T-Drive in gebruik. Vooral de totale exploitatiekosten van de truck waren een belangrijke reden om opnieuw te kiezen voor Renault Trucks. De 4×2 trekker werd afgeleverd door Renault Trucks-dealer Van Dijk Culemborg.

Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks

Waarom zou je een Renault Trucks T-Drive nemen?

BIGtruck Online Magazine heeft gisteren Renault Trucks lid gemaakt van de Club van 1 op 4. Samen met het Eindhovense DAF Trucks heeft Renault Trucks namelijk het verbruik terug weten te dringen tot minder dan 1 liter op 4 kilometer. Dat is al één reden om te kiezen voor de Renault Trucks T-Drive. In de onderstaande video kun je nog meer voordelen van de Renault Trucks T zien.

Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks

De #myTdrive Roadshow ft. Eline part 1

De #myTdrive roadshow dendert nog even het land door en Eline de Vries kan er maar geen genoeg van krijgen. Naar eigen zeggen hoopt ze dat ze de door haar bereden T-Drive mag afleveren om op een mooie manier een prachtige tour door Nederland af te sluiten, MAAR zover is het nog lang niet.

Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks

Vier Renault Trucks T-Drive voor Heystee

Heystee Transport en Expeditie BV uit Nederhorst den Berg heeft onlangs vier Renault-trucks aangeschaft. Het betreft Renault Trucks T-Drive waaronder twee keer een 4×2 met 430 pk en twee keer een 4×2 met 460 pk. Vooral de scherpe en vaste exploitatiekosten van het T-Drive concept en het design van de truck waren voor Heystee redenen voor Renault Trucks te kiezen. De voertuigen werden geleverd door Volvo Group Truck Center Almere.