Renault Trucks D-Access voor Circulus-Berkel

Circulus-Berkel heeft als eerste partij in Nederland de Renault Trucks D-Access Narrow Track aangeschaft. Bijzonder aan het voertuig is het GVW van 26,5 ton in combinatie met een lage instap en de zeer geringe breedte van slechts 2,25 meter. Circulus-Berkel gaat de truck inzetten voor huis-aan-huis inzameling van GFT en restafval in Deventer.

RENSA RIJDT RENAULT-TRUCKS OP HVO

Renault Trucks heeft haar gehele serie Euro 6-motoren goedgekeurd voor aandrijving met biodiesel. De landelijk opererende technische groothandel Rensa start binnen enkele weken met een pilot waarbij vijf van haar Renault-trucks een jaar lang uitsluitend zullen rijden op HVO (Hydrotreated Vegetable Oil): een biodiesel gewonnen uit afvalstromen.

Renault Trucks past 360 graden-video en Virtual Reality toe

Om potentiĆ«le kopers een nog beter beeld te kunnen geven van het voertuig komt Renault Trucks nu met 360 graden-video en een Virtual Reality-applicatie. Renault Trucks wil hiermee geĆÆnteresseerden op hun online webshop nog beter van dienst zijn en de e-commerce verder optimaliseren. De eerste beelden geven een kijkje in de cabine van de Renault […]

Renault Trucks D voor Vink

Vink uit Barneveld heeft onlangs een Renault Trucks D met 210 pk in gebruik genomen. De truck wordt ingezet als rijdende werkplaats voor de inrichting van tankstations. Vooral de robuustheid van het voertuig en de goede ervaringen die het bedrijf opdeed met een Renault Trucks Midlum waren voor Vink redenen opnieuw voor Renault Trucks te […]

Dijkstra AGF koelt Renault Trucks-bedrijfswagens met zonne-energie

Groentegroothandel Dijkstra AGF uit Drachten heeft onlangs een nieuwe Renault Trucks D en twee Renault Master koelwagens in gebruik genomen. Bijzonder is dat de volledig elektrische koelinstallaties worden aangedreven via zonne-energie. De distributievoertuigen werden geleverd door Renault Trucks-dealer M.S. de Vries & Company in Bitgum.