Categorieën
Renault Actueel

Renault verlaat Formula E in 2018

Renault heeft vandaag bevestigd dat het merk zich aan het einde van Seizoen 4, in juli 2018, zal terugtrekken uit de Formula E. Het team Renault-e.dams, de partner van het eerste uur, haalde eind juli 2017 zijn derde opeenvolgende Formula E-titel binnen in Montréal (Canada) en bereidt zich momenteel voor op het vierde seizoen in de 100% elektrische raceklasse.

Categorieën
Renault Actueel Renault Sport

Marcin Budkowski naar Renault Sport Racing

De activiteiten van Renault Sport Racing wordt verder uitgebreid met de komst van Marcin Budkowski. Budkowski wordt als uitvoerend directeur verantwoordelijk voor alle ontwikkelings- en productieactiviteiten met betrekking tot het chassis in de Enstone-fabriek.

Categorieën
Formula Renault 2.0 Renault Actueel Renault Sport

Meer Formula Renault Eurocup in 2018

In 2017 plukt de Formule Renault Eurocup als één van de eersten de vruchten van de herstructurering van de activiteiten en de samenwerkingen van alle onderdelen van Renault Sport binnen de Renault Groep. In plaats van te genieten van het succes van de raceklasse bevestigt Renault Sport Racing de totale betrokkenheid bij zijn coureursopleiding voor het seizoen 2018.

Categorieën
Formule 1 Renault Actueel Renault Sport

Red Bull Racing presenteert en test de nieuwe RB13

Gisteren onthulde Red Bull Racing de RB13, de nieuwe Formule 1 bolide voor het 2017 seizoen. Max Verstappen en Daniel Ricciardo zullen de komende dagen in Barcelona hun nieuwe auto met een door Renault Sport Racing gebouwde verbrandingsmotor de sporen geven tijdens de eerste testweek van het seizoen. Kun jij wachten tot 26 maart?