Mammoet Rallysport wint Morocco Desert Challenge 2017

Het team van Mammoet Rallysport heeft voor de tweede keer op rij de Morocco Desert Challenge gewonnen. Martin van den Brink liet in de slotetappe over ruim 200 kilometer zien dat de winst geen toevalstreffer is. Met ruime voorsprong won de rallyrijder uit Harskamp voor de vierde keer tijdens deze editie een etappe. Een terugblik […]

Renault op Dakar Preproloog 2016

Dakarfans konden gisteren genieten van de Dakar Preproloog. Het grootste ééndaagse Dakar-evenement ter wereld vond plaats met prachtig weer en vele toeschouwers wisten dan ook de weg te vinden naar Valkenswaard.

‘Wij zijn Mammoet Rallysport, wij geven nooit op’

“Teamgeest, doorzettingsvermogen, keihard werken en wilskracht.” Dat zijn volgens Martin van den Brink de basisingrediënten van de succesformule die Mammoet Rallysport heet. “Gooi daar een sausje van betrokkenheid en een groot aantal trouwe partners overheen en het verhaal is compleet.” Mammoet Rallysport heeft zich uit het diepste dal terug geknokt en staat in januari 2017 […]

Mammoet Rallysport toch als volledig team in Dakar 2017?

Een paar dagen voor de Dakar preproloog in Valkenswaard, de aftrap voor de Nederlandse Dakar deelnemers, verschijnt op de facebookpagina van Mammoet Rallysport de volgende video:

Weinig geluk voor Mammoet Rallysport

Voor de tweede keer dit jaar heeft Martin van den Brink een truck onder zijn ogen zien afbranden. Tijdens een test in Slowakije vatte de nieuwe Renault Sherpa vlam en brandde voor een groot deel uit. De rijders konden ongedeerd de truck verlaten.

%d bloggers liken dit: