Renault Mégane R.S. al vijftien jaar sterk

De eerste generatie Renault Mégane R.S. was gebaseerd op de Mégane II en werd onthuld op de autoshow van Frankfurt (IAA) in 2003. Hij arriveerde in 2004 in de showrooms en maakte direct indruk met zijn 225 pk sterke motor en onafhankelijke voorwielophanging.

Renault Mégane R.S.: pure performance, voor liefhebbers van autorijden

Liefhebbers verheugden zich lange tijd op de onthulling van de derde generatie Renault Mégane R.S., die in september 2017 op de autoshow van Frankfurt (IAA) zijn wereldpremière beleefde.

Carlos Sainz jr. maakt rallydebuut

Renault Sport Formula One Team coureur Carlos Sainz maakte zijn debuut in het World Rally Championship in de laatste etappe van de Rallye Monte-Carlo 2018. De 23-jarige Spanjaard trad in de voetsporen van zijn vader, tweevoudig wereldkampioen Carlos Sainz, toen hij achter het stuur van de nieuwe Renault Mégane R.S. stapte om de laatste etappe […]

Carlos Sainz maakt rally debuut in Rally van Monte Carlo

Renault Sport Formule One Team coureur Carlos Sainz zal in de voetsporen treden van zijn vader, tevens tweevoudig World Rally Championship winnaar, als hij de laatste stage van de Rallye Monte-Carlo 2018 gaat rijden. De 23-jarige Spanjaard maakt zijn debuut in Monte Carlo tijdens de 13,58 km lange La Cabanette-Col de Braus etappe op 28 […]

Groupe Renault op de Autosalon van Brussel 2018

Groupe Renault zal op het Autosalon van Brussel 2018 aanwezig zijn met zijn drie merken : Renault, Dacia en Alpine. Op de Renault stand in Paleis 5 zullen de nieuwe Mégane R.S. en de concept car Renault Symbioz ongetwijfeld de blikvangers zijn.

%d bloggers liken dit: