Categorieën
Renault Actueel

Renault Koleos behaalt 5 sterren in EuroNCAP test

Dit resultaat bevestigt Renaults toewijding aan veiligheid, specifiek bij de nieuwe Renault Koleos. Met vlag en wimpel slaagde de Koleos voor de in 2016 aangescherpte eisen voor de EuroNCAP tests. De Renault Koleos kreeg een 90% score voor volwassen inzittenden, 79% voor kinderen, 63% voor voetgangers, en 75% score voor veiligheidshulpmiddelen.

Categorieën
Renault Actueel

Renault met crossovers aanwezig op 50PlusBeurs 2017

Renault is aanwezig op de populaire 50PlusBeurs, die dit jaar van 19 tot en met 23 september plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Op ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers presenteert Renault zijn crossover-gamma.

Categorieën
Alpine Dacia Formula E Renault Actueel

De laatste presentaties van Renault op een rij

Bij Renault werkt men in een hoog tempo aan nieuwe en verbeterde producten. Hieronder een overzicht van de productpresentaties in het afgelopen jaar. Uiteraard gaan de ontwikkelingen door.

Categorieën
Renault Actueel

De nieuwe Renault Koleos

Topmodel in crossoveraanbod van Renault met atletische uitstraling, raffinement en comfort voor de Europese markt.

Categorieën
Renault Actueel

Renault Nederland maakt prijzen Koleos bekend

Renault introduceert de nieuwe Koleos in Nederland. De eerste Crossover van Renault in het D-segment combineert een robuuste uitstraling met bijzonder veel comfort en luxe. De prijslijst toont twee uitvoeringen, waaronder de exclusieve Initiale Paris. De prijzen beginnen bij € 42.790,-. De nieuwe Koleos is per direct te bestellen en staat in juni bij de Renault dealer.