Categorieën
Renault Actueel

De gezamenlijke visie van Renault en Parijs

Het stadsbestuur van Parijs en Groupe Renault willen hun kennis en vaardigheden met elkaar delen om elektrische mobiliteit voor inwoners en bezoekers van Parijs en Ile-de-France te ontwikkelen.

Categorieën
Renault Actueel Renault ZE

Renault ZOE en Kangoo Z.E. Naar Australië

Renault is ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst is, en waagt met de populairste modellen uit de elektrische range de stap naar een nieuwe markt: Australië.

Categorieën
Renault ZE

Eerste Renault Z.E. – Electric Vehicle Experience Centre in Zweden

Renault werkt samen met het Zweedse Bilia om de eerste showroom voor elektrische mobiliteit in Europa te lanceren. Het ‘Electric Vehicle Experience Center’ zal volgende maand in Täby in de buurt van Stockholm worden geopend.

Categorieën
Renault Actueel Renault ZE

Renault met Kangoo Z.E. 33 en ZOE Z.E. 40 aanwezig op Ecomobiel

Renault heeft voor Ecomobiel 2017, dé vakbeurs rond duurzame mobiliteit, twee Nederlandse primeurs. Renault presenteert de elektrische ZOE Z.E. 40 (400 kilometer rijbereik, NEDC) en de nieuwe Kangoo Z.E. 33 (270 kilometer rijbereik, NEDC).

Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault ZE

Sneller en eenvoudiger laden voor nieuwe Renault Kangoo Z.E. met groter rijbereik

Begin januari 2017 heeft Renault Pro+, de specialist in modellen op maat voor professionals, de nieuwe Renault Kangoo Z.E. voorgesteld. Deze nieuwe elektrische bestelwagen is uitgerust met tal van innovaties om beter in te spelen op de verwachtingen van klanten en de uitdagingen van het milieu.