Renault Samsung SM3 Z.E. verdubbelt actieradius

Renault Samsung Motors onthulde onlangs de vernieuwde SM3 Z.E. op de Daegu International Future Auto Expo in Zuid-Korea. Renault is bezig met uitbreiding van het assortiment elektrische voertuigen om aan de vraag van de klant te voldoen. Gesteund door de EV-expertise die het de afgelopen acht jaar heeft opgedaan, om nog maar te zwijgen van […]

RSM SM3 Z.E. best verkochte elektrische auto in Korea

Voor de meesten onder ons is het niet gelijk duidelijk waar bovenstaande titel nou precies over gaat. Gelukkig hebben we er nog wel enige uitleg bij. De in ons land helaas niet heel erg bekende Renault Fluence Z.E. wordt in Korea verkocht onder de merknaam Renault Samsung Motors (RSM) SM3 Z.E. In Korea is dit […]

Renault en de elektrische mix

Tijdens het gebruik van een elektrische Renault produceert deze auto geen CO2. Hoe zit het met elektrische mix? 50% van de nieuwe elektriciteitscentrales produceert elektriciteit uit hernieuwbare bronnen.

200 elektrisch aangedreven voertuigen voor COP21

De Alliantie Renault-Nissan, wereldwijd marktleider in elektrische mobiliteit, stelt een vloot van 200 elektrisch aangedreven voertuigen beschikbaar voor de COP21, de klimaatconferentie van de Verenigde Naties (VN) die eind dit jaar in Parijs plaatsvindt.

Nationale Instapdag zoekt elektrische rijders

Wie wil zijn of haar elektrische Renault uitlenen om mee proef te rijden? Die oproep doet Renault aan rijders van de elektrisch aangedreven modellen Twizy, ZOE en Kangoo Z.E. Het Franse merk doet dat in het kader van de Nationale Instapdag op 19 september georganiseerd door Stichting Natuur & Milieu.

%d bloggers liken dit: