Clio R3T Trophy France, de andere Clio competitie

Terwijl we in Nederland op dit moment goed moeten zoeken naar sportieve activiteiten van verschillende Renaults, draait in Frankrijk de immer populaire Clio Cup France op volle toeren. Maar in Frankrijk is ook nog een andere competitie die zich niet afspeelt op het circuit, maar op de openbare weg.

Nieuwe Renault Mégane R.S. frontrunner tijdens Rally du Var

Tijdens het afgelopen weekend was de nieuwe Renault Mégane R.S. de eerste auto voorafgaand aan het deelnemersveld van de Franse Rallye du Var. Deze rally is een onderdeel van de Franse Clio R3T Trophy.

Rallye du Touquet 2017

Cédric Robert en Matthew Duval hebben de openingsrally van de Clio R3T Trophy Frankrijk, de Rallye du Touquet gewonnen. Zij hadden een comfortabele voorspong opgebouwd ten opzichte van hun naaste concurrenten Florian Bernardi/Xavier Castex en John Paul Monnin/Mickael Chatelain.

Renault Clio R3T in Rallye Monte-Carlo 2017

Het Renault Sport Racing Team heeft vier Renault Clio R3Ts ingeschreven voor de Rallye Monte-Carlo van 2017, de opening van het World Rally Championship (19 t/m 22 januari). De winnaars van de Clio R3T Trophy in 2016, Charles Martin (Frankrijk), Cédric Althaus (Alpen), Luca Panzani (Italië) en Surhayen Pernia (Iberia) hebben allemaal de kans om […]

Charles Martin Clio R3T France kampioen

Charles Martin is samen met navigator Thierry Salva als eerste gefinisht in de Rallye Mont Blanc Morzine in de Clio R3T France Trophy. Met zijn vierde opeenvolgende overwinning verzekerde hij zich al voor de laatste rally in november, de Rallye du Var van de kampioenschapstitel. Charles Martin zal daarom met een Renault Clio R3T aan […]

%d bloggers liken dit: