Categorieën
Renault Actueel Renault in de media

Speculeren over een Kadjar Coupé

Autoweek is er bijna zeker van: Renault presenteert binnenkort een nieuw model, dat hebben ze bij Renault al in een eerder stadium laten merken, maar AutoWeek heeft de hand weten te leggen op foto’s van een prototype.

Categorieën
Renault Actueel

Renault Captur S-Edition met de ‘S’ van Sportief

Gesterkt door het succes van Renault Captur en eerdere succesvolle Série Limitées breidt Renault het Captur-gamma uit met de Série Limitée S-Edition om jonge en dynamische klanten te verleiden.

Categorieën
Renault Actueel

Renault Captur ook in India op de markt

De lijst van landen waar de Renault Captur te koop is wordt alsmaar langer. De uiterst succesvolle SUV van Renault was ontworpen en ontwikkeld door een internationaal team met de taak om ook voor de Indiase markt een specifieke uitvoering te presenteren. De productie is reeds op gang in de Chennai fabriek.

Categorieën
Renault Actueel

Renault met crossovers aanwezig op 50PlusBeurs 2017

Renault is aanwezig op de populaire 50PlusBeurs, die dit jaar van 19 tot en met 23 september plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Op ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers presenteert Renault zijn crossover-gamma.

Categorieën
Renault Actueel

Lucas zoekt met de Renault Captur verder naar ‘zijn’ Julia

Lucas, van de Renault Captur TV-commercial, gaat in deze webserie op zoek naar zijn Julia. Lucas kiest er in ieder geval voor om de alternatieve route te nemen. We volgen Lucas tijdens zijn zoektocht.