Categorieën
Renault Actueel

Nieuw van OttOmobile 01-2017

OttOmobile heeft weer een paar prachtige schaalmodellen toegevoegd aan de imposante collectie van het merk. Onderstaande modellen zijn reeds te reserveren op de website van de miniatuurmeesters.

Categorieën
Renault Actueel

Renault in het klein

Voor de liefhebbers van miniaturen is weer het één en ander in aantocht. Het gerenommeerde merk OttOmobile brengt een Alpine A310 Groep 4 uit, terwijl Norev ook nieuwe modellen uitbrengt van de Renault 4F4, de Renault Clio Williams, de Renault Clio R.S. Monaco GP en de Renault Kadjar.

Categorieën
Renault Miniatura

Nieuws van OttOmobile

OttOmobile, de Franse Modelautospecialist heeft weer een paar mooie schaalmodellen in productie. Deze zijn te bestellen via hun website. De levering vindt naar verwachting plaats in oktober.

Categorieën
Renault Miniatura

OttOmobile presenteert Sport Spider

Liefhebbers opgelet! Binnenkort is bij OttOmobile deze Renault Sport Spider te bestellen. Deze kwalitatief hoogwaardige schaalmodellen in 1/18 mogen niet ontbreken in je collectie.

Categorieën
Renault Actueel Renault Miniatura

OttoMobile presenteert de Renault 15 GTL

Vrijwel tegelijk met de Renault Mégane RS 275 Trophy-R komt OttoMobile met nog een andere Renault die zal worden opgenomen in de collectie van menig verzamelaar. De Renault 15 GTS wordt door OttoMobile in de schaal 1/18 in een oplage van 1000 stuks geproduceerd.