Categorieën
Renault Actueel Renault Trucks

Eline de Vries en Renault Trucks opnieuw verenigd

Enige tijd geleden gaf Eline de Vries nog gestalte aan de #myTdrive campagne van Renault Trucks. Een avontuur dat haar kriskras door het hele land bracht om chauffeurs en bedrijven kennis te laten maken met de Renault Trucks T-drive en Renault Trucks Online. Intussen is Eline begonnen aan een volgend hoofdstuk van haar ontdekkingsreis in de transportbranche.

Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks

Renault Trucks ambassadeursevenement 2016

Afgelopen zaterdag 26 november 2016 vond het eerste ambassadeursevenement van Renault Trucks Nederland plaats. Zo’n 40 Renault Trucks verzamelden op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Miniatura Renault Trucks

Exclusief: 150 #myTdrive voor BedrijfsautoRAI

Voorafgaand aan de BedrijfsautoRAI 2015 presenteerde Renault Trucks het T-Drive concept en opende vervolgens een webshop waarin de Renault Trucks T met een bepaalde uitvoering en motorisering online te bestellen was.

Categorieën
Renault Trucks

Uitbereiding T-Drive demovloot

Om te kunnen voldoen aan de verhoogde vraag naar proefritten in de Renault Trucks T-Drive breidt Renault Trucks nu haar demovloot uit. Deze groeiende vraag ontstond na de introductie van Renault Trucks E-Commerce in september dit jaar. Blogster en truckambassadrice Eline de Vries slaagde erin de online verkoop van de Renault Trucks T-Drive bij Nederlandse vervoerders op de kaart te zetten. Zij reed hiervoor met een Renault Trucks T-Drive door heel Nederland en was aanwezig op de BedrijfsautoRAI.

Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks

De #myTdrive Roadshow ft. Eline part 1

De #myTdrive roadshow dendert nog even het land door en Eline de Vries kan er maar geen genoeg van krijgen. Naar eigen zeggen hoopt ze dat ze de door haar bereden T-Drive mag afleveren om op een mooie manier een prachtige tour door Nederland af te sluiten, MAAR zover is het nog lang niet.