Categorieën
Dakar Renault Actueel Renault Trucks

Dakar 2018: een nieuwe uitdaging voor Renault Trucks en MKR

Renault Trucks en partner MKR Technology zullen deel uitmaken van Le Dakar 2018, die van 6 tot 20 januari in Latijns-Amerika verreden wordt. Tijdens deze 40e editie zullen de vrachtwagens 14 etappes, met een totale afstand van 8710 km afleggen door de moeilijkste terreinen van Peru en Bolivia, tot de eindstreep in Cordoba, Argentinië.

Categorieën
Dakar Renault Actueel Renault Trucks

Mammoet Rallysport klaar voor Dakar 2018

Op het bedrijfsterrein van bouw- en sloopbedrijf Van den Brink in Harskamp waren ruim driehonderd bezoekers getuige van de officiële aftrap voor de Dakar Rally. Onder het genot van een drankje en een stevig Veluws stamppottenbuffet konden de belangstellenden de teamleden spreken en de voertuigen bekijken. De trucks gaan 24 november de boot op richting Zuid-Amerika.

Categorieën
Renault Actueel Renault Trucks

‘Wij zijn Mammoet Rallysport, wij geven nooit op’

“Teamgeest, doorzettingsvermogen, keihard werken en wilskracht.” Dat zijn volgens Martin van den Brink de basisingrediënten van de succesformule die Mammoet Rallysport heet. “Gooi daar een sausje van betrokkenheid en een groot aantal trouwe partners overheen en het verhaal is compleet.” Mammoet Rallysport heeft zich uit het diepste dal terug geknokt en staat in januari 2017 aan de start van de Dakar Rally. “Wij geven nooit op,” aldus een strijdvaardige Martin van den Brink.

Categorieën
Renault Actueel Renault Trucks

Mammoet Rallysport toch als volledig team in Dakar 2017?

Een paar dagen voor de Dakar preproloog in Valkenswaard, de aftrap voor de Nederlandse Dakar deelnemers, verschijnt op de facebookpagina van Mammoet Rallysport de volgende video:

Categorieën
Renault Actueel Renault Trucks

Video: Mammoet Rallysport in de Silk Way Rally

Mammoet Rallysport heeft met de Renault Trucks Sherpa goede zaken gedaan in de Silk Way Rally. Al het harde werk van Martin van den Brink en zijn crew werd met een derde plaats in het algemeen klassement beloond. De Renault Trucks K met Pascal de Baar achter het stuur bereikte een zevende plaats. Geniet van de videobeelden.