Renault Design Award: de uiteindelijke ontwerpen

Zes designerduo’s van de TU Delft ontwerpen dé auto van 2030, ieder team ontwerpt binnen één van de zes levensfases van de Renault designfilosofie. Uiteindelijk bepaalt Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design, wie de Renault Design Award 2017 wint.

Zes Nederlandse studentenduo’s strijden om Renault Design Award 2017

Renault Nederland organiseert de derde editie van de Renault Design Award. In de 2017-editie van de ontwerpwedstrijd gaan zes studentenduo’s van de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft met elkaar de strijd aan door de auto van de toekomst te ontwerpen. De Renault Design Award 2017 wordt 4 december a.s. uitgereikt door Laurens van […]

De masterclass van Laurens van den Acker

Tekst door Louis Jongejans/foto’s door Elmar Werkman Op vrijdag 19 oktober gaf Laurens van den Acker een masterclass automotive design op de TU in Delft. Dankzij een gewonnen Autoweek prijsvraag was gastredacteur Louis Jongejans daarbij.

Renault Design Award: Love en Explore

De masterclass die Laurens van den Acker onlangs gaf bij de Faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft was tevens het startschot voor de Renault Design Award 2017.

Laurens van den Acker over de toekomst van de auto

Afgelopen vrijdag was Senior Vice President Corporate Design Laurens van den Acker in Nederland waar hij vanuit de TU Delft een masterclass gaf over de auto van de toekomst.

%d bloggers liken dit: