Categorieën
ClubRenault Renault Actueel

Jouw Renault-gerelateerd evenement in de spotlights?

Organiseer je een Renault-gerelateerd evenement? Dan hebben we nieuws voor je! Stuur de aankondiging van je evenement naar Renault Actueel en breng je evenement onder de aandacht van duizenden mensen.

Categorieën
Dacia

De nieuwe Dacia Duster

Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren is de Dacia Duster na zeven jaar compleet vernieuwd. Dacia zijn iconische SUV is compleet herzien, met een nieuwe vormgeving, een modern interieur en een uitgebreide uitrusting met nieuwe voorzieningen. Tegelijkertijd is hij nog steeds verrassend betaalbaar, zo ruim als altijd en een uitblinker in het terrein. Dacia heeft altijd een nauwe band met zijn community en onthulde de nieuwe Duster op de autoshow van Frankfurt (IAA) in aanwezigheid van zo’n dertig enthousiaste fans van het merk.

Categorieën
Renault Actueel

Renault en Dacia verrassen op de Autoshow van Frankfurt (IAA)

Groupe Renault maakt zich op voor de 67e internationale autoshow van Frankfurt (IAA), waar zowel Renault als Dacia met een wereldprimeur aanwezig is. Ook Renault Actueel zal aanwezig zijn in Frankfurt.

Categorieën
Dacia Renault Actueel

De Dacia Duster: meer Duster dan ooit

Met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren sinds zijn marktintroductie heeft de #Dacia Duster, een auto met een internationale roeping, zich doen gelden als een van de bestsellers van de Renault Groep. De SUV uit het assortiment van Dacia drukt zijn stempel op deze markt. Op 7 jaar tijd heeft de Duster klanten veroverd die op zoek zijn naar een polyvalente, betrouwbare en betaalbare auto. Zijn verleidingskracht is grenzeloos. Zijn prijs is bijzonder aantrekkelijk, zijn terreincapaciteiten behoren tot de beste van de markt en zijn robuustheid en design laten niemand onverschillig. Terug in de geschiedenis van een kleine onruststoker die zich een mooie plek in het uitgebreide SUV-universum heeft veroverd.

Categorieën
Renault Actueel

Dit is de nieuwe Dacia Duster

De nieuwe #AllNewDuster wordt onthuld tijdens de persconferentie van #Dacia op de internationale autoshow van Frankfurt (IAA), op 12 september 2017 om 11.10 uur door Jean-Christophe Kugler, Executive Vice-President, Chairman of Europe Regio. Tot die tijd moeten we het doen met de beelden die vanmorgen door Dacia vrijgegeven werden.