120 jaar Renault op Concours d’Elegance bij Paleis Het Loo

Renault, dat dit jaar 120 jaar bestaat, geeft opnieuw acte de présence op het mooiste klassiekerevenement van Nederland: het Concours d’Elégance Paleis Het Loo. Tijdens de 2018-editie staat het jubileum van Renault centraal, met als thema Renault 120 jaar Easy Life, waarbij onder andere historische modellen worden gepresenteerd die het leven makkelijker maakten.

Renault zoekt… Renaults

Renault 120 jaar Easy Life Renault bestaat 120 jaar en is ook dit jaar weer prominent aanwezig op het mooiste klassiekerevenement van Nederland, het Concours d’Elégance Paleis Het Loo. Dit evenement vindt plaats van vrijdagmiddag 29 juni tot en met zondag 1 juli 2018 in Apeldoorn.

Renault wederom op Concours d’Elégance Paleis Het Loo

Renault is ook dit jaar prominent aanwezig op het Concours d’Elégance Paleis Het Loo, dat op 1 en 2 juli in Apeldoorn plaatsvindt. Vorig jaar presenteerde het merk ‘115 jaar autosporthistorie’; dit jaar staat Renault in het teken van ‘design en innovatie’.

Nieuwe Alpine A110 op Paleis Het Loo

Na de onthulling van de nieuwe Alpine A110 op de autosalon van Genéve zal de auto voor het eerst in Nederland te zien zijn tijdens het d’Elégance Paleis Het Loo (1 en 2 juli 2017). De nieuwe Alpine A110 zal te bewonderen zijn tussen Alpine-modellen uit de rijke geschiedenis van het merk.

Alpine Vision eyecatcher tijdens Concours d’Elégance 2016

De Alpine Vision staat op het netvlies van autoliefhebbers gebrand na een succesvol Nederlands debuut tijdens het Concours d’Elégance Paleis Het Loo waar ruim 24.000 bezoekers op af kwamen het afgelopen weekend. Het conceptmodel werd daarbij vergezeld door klassieke modellen uit de eigen fabriekscollectie van Alpine en door auto’s van Alpine liefhebbers.

%d bloggers liken dit: