Categorieën
Club Renault Sportives ClubRenault Renault Sport

Club Renault Sportives eindejaarsknaller: Alpine Rally in Zuid-Limburg

De Club Renault Sportives staat altijd wel garant voor vuurwerk tijdens hun evenementen, maar de laatste Alpine Rally van dit jaar belooft een zinderende seizoensfinale te worden. Dit jaar sluit de club af met een rally in Zuid-Limburg.

Categorieën
Renault Actueel

Verslag van de Routes des Ardennes 2017

Begin april 2017 hebben Marcel en Marina van Zweden, Rein Ouwerling en ik mee gedaan aan de tourtocht “Routes des Ardennes” georganiseerd door Job Dijkstra. De rit duurde drie dagen. Vrijdagochtend 7 april zijn Rein en ik heel vroeg met de Twingo RS Gordini vertrokken richting Zuid Limburg. Om ongeveer 8.15 uur kwamen wij aan bij Gasthof Euverem in Euverem (gem. Gulpen) waar het verzamelpunt en de start van de rit was.

Categorieën
Club Renault Sportives Renault Actueel

CRS: Rallye des Alpes 2017

Bij de Club Renault Sportives is altijd wel belangstelling voor een al dan niet sportief verzetje. Zo ook dit jaar. Leden van deze club wordt nu de mogelijkheid geboden om een aantal dagen te vertoeven in de Franse Alpen.

Categorieën
Club Renault Sportives ClubRenault

CRS: Alpine Rally 2016 van start in Noord Holland

De eerste Alpine Rally van dit jaar wordt verreden in Noord Holland. Het is een genot om over de vele dijkwegen in Noord Holland te rijden. Veel smalle wegen, veel bochten, heel veel molens en ontzettend veel water kenmerken de rally in deze provincie.

Categorieën
Club Renault Sportives ClubRenault Renault Tuning Club

CRS/RTC Openingsmeeting 2016

Op 3 april organiseert de Renault Tuning Club in samenwerking met de Club Renault Sportives weer haar jaarlijkse Openingsmeeting bij Renault dealer Van Kesteren in Kampen.