Categorieën
Renault bedrijfswagens Renault ZE

Test met Renault Mobility bij vestigingen van Ikea in Frankrijk

Vanaf vandaag lanceert Renault via haar dochteronderneming Renault Mobility een verhuurservice met bedrijfs- en particuliere voertuigen om meubels van de winkel naar huis te vervoeren. Vanaf nu verkrijgbaar bij de test-vestiging van IKEA in Villiers Parijs (Villiers-sur-Marne 94) en geleidelijk aan bij alle IKEA-vestigingen in Frankrijk.
Zomaar een gesprek op de parkeerplaats van een Ikea:

“Die kast past echt niet in onze Twingo…”
“Echt wel, je zult het zo wel zien.”
“Natuurlijk niet, die kast is veel te lang.”
“Wat wil je dan doen? Die kast hier achterlaten?”
“…”

Deze situatie zal veel mensen bekend in de oren klinken. de meubels zijn gepland, de aankopen gedaan en op het moment van het laden van de auto is het één groot fiasco. Je krijgt alles onmogelijk mee naar huis. Vanaf nu geen gedoe meer dankzij Renault Mobility, een eenvoudige, efficiënte en 100% digitale oplossing van de Renault Group om een ​​auto te huren voor een uur of voor een dag. Een personen- of bedrijfswagen, uitgerust met een verbrandingsmotor of elektrisch, het is aan jou om het type auto te kiezen en voor hoe lang je er gebruik van wilt maken.

In Frankrijk kun je ze nu vinden in de parkeergarages van je IKEA-winkels. De Renault Trafic, Kangoo met verbrandingsmotor en de elektrische Kangoo en ZOE staan ​​tot je beschikking om je meubilair te vervoeren.

Hoe werkt het?

Gewoon door de Renault Mobility-app (beschikbaar in alle app-stores) op je smartphone te installeren en door de app te navigeren. Met een paar klikken, een selfie en door wat informatie te verstrekken (zoals je rijbewijs), wordt de registratie in maximaal 15 minuten voltooid. Het enige dat overblijft is kiezen uit een ruime keuze aan voertuigen, afhankelijk van je behoefte.

Wat als we geen auto hebben om naar IKEA te gaan?

Het is mogelijk om een ​​Renault Mobility-voertuig op te halen bij een vestiging bij je in de buurt, de applicatie toont de dichtstbijzijnde vestiging aan de hand van je locatie. Kies je voertuig en de duur van het gebruik en je kunt gaan shoppen!

Renault Mobility en IKEA bundelen hun krachten om het leven van hun klanten gemakkelijker te maken. Trouw aan het “Easy Life”-DNA, terwijl het vervoeren van meubels door Renault nog nooit zo eenvoudig was! Met deze samenwerking toont Renault het vermogen om te innoveren en zoveel mogelijk mensen te dienen, door het aanbieden van gedeelde mobiliteitsdiensten in stedelijke gebieden.

De Renault Mobility-IKEA-samenwerking loopt tot september 2018 en zal geleidelijk aan alle 32 winkels van het IKEA-netwerk in Frankrijk worden toegevoegd. Uiteindelijk zullen 300 voertuigen beschikbaar worden gesteld, verdeeld over ZOE, Kangoo, Kangoo Z.E. en Trafic.

Renault Mobility is een Renault-autodeelaanbieding die 7 dagen per week, 24 uur per dag en 100% digitaal beschikbaar is, van registratie tot reservering. In geval van problemen is er een hotline beschikbaar.