Categorieën
Renault Actueel

Swingende introductie van de nieuwe Twingo in Parijs

Op zaterdag 21 juni, zal l’Atelier Renault het volume van de muziek opschroeven om de release van de nieuwe Twingo te vieren, die voor het eerst zal worden onthuld in Parijs, en tevens de kick-off van de zomerfestiviteiten in de stad door het organiseren van een “Electro Swing Party” die voor iedereen toegankelijk is.

Deels live concert, deels dansles, en deels DJ-sessie … L’Atelier Renault heeft besloten om de Parijse zomer in te stappen met het ​​heldere en frisse ritme van electro swing. Deze stijl, die invloeden heeft van jazz en swing, gecombineerd met electro beats, creëert een onweerstaanbare drang om te bewegen op de muziek.

De naam van de Twingo is geïnspireerd door drie grote dansstijlen: de twist, de swing en de tango en electro swing is de ideale muzikale achtergrond voor dit nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van de Twingo. Deze populaire kleine stadsauto met zijn pop kleuren en ultra-innovatieve ontwerp straalt optimisme, levensvreugde en een zekere brutaliteit, dit past prima bij de waarden van deze nieuwste dance trend!

Een wilde avond voor iedereen om van te genieten:

Zaterdag 21 juni, mis het niet: Het enige echte muziek evenement van het Fête de la Musique op de Champs Elysees!

Om de entertainment voor de “Electro Swing Party” te bieden, heeft L’Atelier Renault de Hot Sugar Band, een jazz-swing groep van 7 muzikanten, en dansduo Melanie en Paulo van het Brotherswing Collective uitgenodigd: Lindy Hop dansleraren die Swing avonden organiseren in de Bellevilloise.

Lindy Hop is een dans die is gegroeid uit swing en de Charleston. Het wordt in paren gedanst op jazz/swing muziek, en maakte onlangs een comeback in de Parijse nachtclubs.

Melanie en Paulo zullen iedereen door alle 3 de fasen van de avond leiden op 21 juni:

Een dansles om 18:30 om enkele van de basis swing stappen onder de knie te krijgen;
Vanaf 19:15, een live concert met demo’s door 3 paren van geschoolde dansers;
Vanaf 20:30, een electro swing dansavond.
Dit evenement zal worden gehouden van 18:30 tot 01:30 bij L’Atelier Renault, voor de gelegenheid is een dansvloer gelegd, waar iedereen naar hartelust kan dansen op heerlijke electro swing!

L’Atelier Renault
53 Champs Elysees
75008 Parijs