Categorie├źn
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks Renaultoloog Festival

Renaultoloog Festival 2016: De volgende publiekstrekkers

Amper drie weken na de bekendmaking van de eerste publiekstrekkers op het Renaultoloog Festival 2016 is het tijd voor een nieuwe aanvulling. Renault Trucks Nederland is vanaf het begin in 2012 een loyale partner van het Renaultoloog Festival. Naast de bijdrage van Nebim waar het festival in 2014 op kon rekenen zorgt Renault Trucks dit jaar opnieuw voor een mooie aanvulling. Renault Trucks Nederland pakt opnieuw uit op Renaultoloog Festival 2016!

De Renault Master 4×4 van Mammoet Rallysport zal aanwezig zijn tijdens het tweedaagse festival voor en door Renaultliefhebbers in Kronenberg. Deze stoere en unieke Master met vierwielaandrijving werd begin dit jaar ingezet als transporteur van teamleden en lading tijdens de Dakar Rally in Zuid-Amerika. Lees hier meer over deze Renault Master 4×4

Mammoet Rally team pres fotorudolf.nl voertuigen (18)

Nu we het toch over het Mammoet Rallysport hebben: De Renault Trucks K servicetruck van Mammoet Rallysport is eveneens op het Renaultoloog Festival aanwezig.

Renault Trucks Nederland introduceerde onlangs de Renault Trucks T High Edition. Comfort, luxe, ruimte, veiligheid en uitstekende rijprestaties komen samen met een gunstig brandstofverbruik en lage operationele kosten. Ook deze Renault Trucks T High Edition is op het Renaultoloog Festival 2016 te bewonderen. Lees hier alles over de Renault Trucks T High Edition.