Categorieën
ClubRenault Renault Actueel Renaultoloog Festival

Renaultoloog Festival 2016 presenteert eerste publiekstrekkers

Het derde Renaultoloog Festival nadert met rasse schreden. Tijd om eens aan Ed ‘Renaultoloog’ Lenders te vragen of er al wat nieuws te melden is over het tweejaarlijkse festivalweekend voor Renaultliefhebbers dat 10 en 11 september 2016 plaats gaat vinden.

In navolging van de Renault Type NN van de politie die in 2014 het festival bezocht, komt de stichting Oude Geleense Brandweerauto’s met een Renault Type NN naar het festival toe. Deze uit 1926 stammende auto is sinds 2015 in het bezit van de stichting. Voor zover nu bekend is deze auto alleen op de zaterdag aanwezig op het Renaultoloog Festival, maar de zondag is nog niet uitgesloten.

Een hele andere verschijning is de Renault Magnum ‘Asian Dream’ van Didier Vasseur. Beatrice, de vrouw van Didier schildert, en haalt haar inspiratie uit Azië. Zo ontstond de ‘Asian Dream’ showtruck.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom deelnemers, standhouders en nog veel meer, bezoek dan deze pagina.

PosterRF2016NL-1

Heb je zin om deel te nemen met je eigen Renault? Klik dan op deze link en meld je aan voor het Renaultoloog Festival 2016