Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks

Renault Trucks D Access

Normaal gesproken is op deze website ruim aandacht voor de populaire Renault Trucks T. Renault Trucks levert echter een complete range aan transportoplossingen voor tal van toepassingen. De komende tijd gaan we hier wat meer aandacht aan besteden, te beginnen met de Renault Trucks D Access.Er zijn meerdere fabrikanten die een Low Entry cabine aanbieden. Maar een af-fabriek oplossing met 26,5 ton GVW en een totale breedte van 2,25 meter in combinatie met een Low Entry cabine is uniek. Deze Renault Trucks D-Access Narrow Track biedt plaats aan 4 personen en is voorzien van een busdeur aan de rechterzijde.

Doordat er geen motortunnel aanwezig is kunnen we dan ook echt spreken van een doorloop cabine welke zeer goed zicht biedt door de ramen rondom. Hierdoor heeft de Renault Trucks D Access tot wel 24% minder dode hoek dan zijn concurrenten! Wendbaarheid, uitstekend zichtveld, de praktische in- en uitstap en de uitstekende relatie met Harbers Trucks hebben Circulus-Berkel doen besluiten om dit voertuig aan hun vloot toe te voegen.

Met een aanbod van 17 wielbasisvarianten, een ruime keuze aan opbouwlengtes en 9 PTO’s, kan de Renault Trucks D Access worden voorzien van carrosserieën voor talloze beroepsgroepen, waaronder als reinigingsvoertuig. De Renault Trucks D Access is leverbaar als 4×2 en 6×2 in combinatie met gestuurde voor- en naloopas als normale breedte 2500 mm of smalspoor 2290 mm.

Ben jij, of ken jij een chauffeur die rijdt met een Renault Trucks D Access dan zien we jou en je Renault Truck graag op 15 en 16 september in Kronenberg op het Renaultoloog Festival