Categorieën
Renault Actueel Renault bedrijfswagens Renault Trucks

Renault Trucks ambassadeursevenement 2016

Afgelopen zaterdag 26 november 2016 vond het eerste ambassadeursevenement van Renault Trucks Nederland plaats. Zo’n 40 Renault Trucks verzamelden op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Afgelopen zaterdag 26 november 2016 vond het eerste ambassadeursevenement van Renault Trucks Nederland plaats. Zo’n 40 Renault Trucks verzamelden op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De buitentemperatuur was slechts een paar graden boven nul, maar in de hospitality trailer van Renault Trucks was het verblijf uitstekend, en werd goed voor de inwendige mens gezorgd. De meesten konden de verleiding echter niet weerstaan om ondanks de kou toch een wandeling tussen de trucks te maken en te kijken naar de verschillen in uitrusting en uitvoering van de andere trucks. Ook was het mogelijk om met je truck op de foto te gaan wat zorgde voor aan- en afrijdende trucks, een mooi tafereel van verlichte trucks in een steeds mistiger wordende omgeving.

Eline de Vries

img_6149Bijna anderhalf jaar geleden ging Eline de Vries voor Renault Trucks voor het eerst op pad met de Renault Trucks T-Drive, die vanaf dat moment online besteld kon worden. Ze vertelde tijdens een korte speech over de waanzinnige tijd die haar en de T-Drive naar alle uithoeken van Nederland bracht. Daarmee was Eline de eerste Renault Trucks ambassadeur in Nederland. Aan de MyTdrive campagne is nu een einde gekomen en Eline gaat verder met een nieuwe uitdaging, maar ze had nog een laatste belangrijke taak: het doorgeven van het ambassadeursschap. De aanwezige chauffeurs kregen uit handen van Eline een certificaat met daarop de officiele benoeming tot Renault Trucks ambassadeur.

Nationaal Militair Museum

img_6157Renault Trucks stelde tevens éénieder in de gelegenheid om de indrukwekkende collectie van het Nationaal Militair Museum te bezichtigen. Hier was naast een groot aantal wapens ook veel rijdend materieel te vinden dat ooit bij de landmacht in gebruik was. Ook was een Renault FT17 tank opgenomen in de collectie. Het Nederlandse leger heeft in 1927 één exemplaar van deze tank gekocht.

Na een gezellige afsluitende borrel in de hospitality truck van Renault Trucks Nederland was het tijd om afscheid te nemen. Een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Ook Renault Actueel is benoemd tot ambassadeur van Renault Trucks, een titel waar de redactie ontzettend trots op is.

2 reacties op “Renault Trucks ambassadeursevenement 2016”

Reacties zijn gesloten.