Een brede waaier aan maatwerk om te kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften. Vandaag de dag beschikt Renault over een netwerk van 400 erkende carrosseriebouwers in 29 landen om voertuigen om te bouwen volgens de specifieke eisen van elke klant.

Renault Type C ‘Melkwagen’

Reeds in 1900 had Renault oog voor de mogelijke toepassingen en het marktpotentieel van gemotoriseerde voertuigen voor bedrijfsgebruik en dienstverlening. Nog in hetzelfde jaar stelde het merk de bestelwagen Type C voor.

Deze bestelwagen met een vermogen van 3,5 pk en een nuttig laadvermogen van 250 kilogram was het eerste voertuig voor commercieel industrieel gebruik.

Renault Type LO Brandweerwagen

Renault werpt zich op als de pionier op het gebied van voertuigen op maat. Het merk heeft heel wat verschillende types bedrijfsvoertuigen gebouwd. Getuige daarvan is deze brandweerwagen.

Renault Alaskan noodhulp en brand

Deze pick-up met een nuttig laadvermogen van een ton is een gespierde en krachtige avonturier met uitzonderlijke terreinkwaliteiten. Hij onderscheidt zich door een onverwoestbaar karakter en een uitstekend rijcomfort dankzij een vijfarmige achterwielophanging en een uiterst sterk chassis. Deze versie voor noodhulp en brand kan elk terrein de baas.

%d bloggers liken dit: