De masterclass die Laurens van den Acker onlangs gaf bij de Faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft was tevens het startschot voor de Renault Design Award 2017.

Laurens van den Acker is de man achter de designfilosofie van Renault die geïnspireerd is door het leven en wordt vormgegeven in een bloem. “Alle conceptauto’s staan voor een levensfase van de mens, beginnend met verliefdheid, eindigend in wijsheid.”

Zes designerduo’s van de TU Delft ontwerpen dé auto van 2030, ieder team ontwerpt binnen één van de zes levensfases van de Renault designfilosofie. Uiteindelijk bepaalt Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design, wie de Renault Design Award 2017 wint.

Een parkeerplek zoeken en filerijden zijn vervelende kanten van autorijden. Maar wat nou als dat niet meer zou hoeven en jij je bezig kunt houden met leukere dingen? Team Play ging hiermee aan de slag.

Lukas en Omar, team Wisdom: “De kern van wijsheid is: Nieuwe dingen ervaren en er ook iets van leren. Die twee dingen komen samen in onze conceptcar.”

%d bloggers liken dit: