Renault Classic aanwezig bij 4L International

Fans van klassieke Renaults in het algemeen, en de Renault 4 in het bijzonder zullen dit jaar waarschijnlijk afreizen naar de 4L International meeting op het Circuits du Val de Loire (bij Thenay, in de Loir-et-Cher regio) die plaatsvindt op 21 tot en met 23 juli.

De 4L International meeting is Europa’s grootste bijeenkomst van het iconische model, samen met talrijke derivaten, Estafettes en andere klassieke Renaults. Tijdens de eerste editie in 2009 waren zo’n 300 auto’s aanwezig, vandaag de dag zijn meer dan 1.000 voertuigen van Europese oorsprong vertegenwoordigd.

Renault Classic zal actief aanwezig zijn bij 4L International met een aantal geselecteerde modellen uit de eigen collectie, waaronder Renault 4 F4s en Estafettes. Om de zesde editie van deze tweejaarlijkse meeting kracht bij te zetten, zal Renault ook een aantal nooit eerder gepubliceerde archieffoto’s van de Renault 4 tentoonstellen.

Over Renault Classic

De fabrieks-collectie van Renault bestaat uit meer dan 740 voertuigen, die allemaal getuigen van expertise van de fabrikant die in Boulogne-Billancourt, Parijs, in 1898 werd opgericht. Een levende collectie die wordt behouden, onderhouden en beheerd door Renault Classic, die regelmatig modellen voor tentoonstellingen, shows, print- en televisiedoeleinden ter beschikking stelt, evenals voor historische motorsport en sportevenementen over de hele wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.