Categorieën
Renault Actueel

Renault Captur S-Edition met de ‘S’ van Sportief

Gesterkt door het succes van Renault Captur en eerdere succesvolle Série Limitées breidt Renault het Captur-gamma uit met de Série Limitée S-Edition om jonge en dynamische klanten te verleiden.

Deze versie completeert het motorgamma met de introductie van de TCe 130-motor (met een handgeschakelde versnellingsbak) en de TCe 150-motor gekoppeld aan een EDC-transmissie. Met deze krachtige motor legt de populaire cross-over voortaan een niet eerder vertoond dynamisch rijgedrag aan de dag. De Captur S-Edition TCe 150 is dan ook meteen de sportiefste variant van het model.

Het uitgesproken karakter van de exclusieve koetswerkkleur Ironblauw met de dakkleur Sterzwart of Platiniumgrijs trekt overal de aandacht, net als de “Sport”-Black 17” lichtmetalen velgen en het S-Edition-logo. De tint Gun Metal-Grijs siert van zijn kant de beschermstrips onderaan de deuren en de bodemplaten voor- en achteraan.

In zijn elegante en sportieve interieur heeft de Captur S-Edition een exclusieve stoelbekleding in Alcantara en imitatieleder, met blauwe stiksels die ook terugkomen op de armsteun en de balgen van de versnellingspook en de handrem.

Tot slot onderscheidt deze Série Limitée zich door zijn technologische uitrusting: het multimediasysteem R-Link, parkeersensoren vooraan, achteraan en opzij, een achteruitrijcamera, maar ook een de centrale armsteun vooraan, de zelfdimmende achteruitkijkspiegel en het glazen panoramisch dak.

Klanten krijgen bovendien de keuze uit zeven tweekleurige uitvoeringen en kunnen de beperkte reeks vanaf 4 april in het Belgische en Luxemburgse Renault-Net kopen.