Categorieën
ClubRenault R4 Club

Voorjaarsevenement

Het Voorjaarsevenement van de R4 Club gaat op 13 t/m 15 juni 2014 naar Urk in Flevoland. Midden in Vakantiepark ’t Urkerbos hebben ze hun eigen kampeerveld met voldoende ruimte voor tenten, caravans en R4-Campers. Natuurlijk zal hier ook de nieuwe clubtent worden opgezet ter bescherming tegen een te felle zon, frisse nachten en een onverwacht regenspatje. Deelnemers zijn welkom vanaf vrijdag, maar kunt ook op zaterdag arriveren. Voor wie dat wil, is het ook mogelijk alleen de zaterdag mee te doen.

De vrijdag verloopt informeel en biedt alle gelegenheid om rustig de tent op te zetten en alvast de omgeving te verkennen. ’s Avonds komen de eertse sterke (sleutel)verhalen los. Als zaterdagochtend nog meer deelnemers zijn gearriveerd, is het tijd voor een fraaie rondrit door de Noordoostpolder en Friesland. Onderweg kun je lekker puzzelen. De dag wordt besloten met een buffet op de camping. Na de prijsuitreiking is er alle tijd om gezellig bij te praten.

Een zeer gewaardeerde traditie is het gezamenlijk ontbijten op zondagochtend. De Club zorgt voor een gekookt en gebakken eitje. En natuurlijk voor een kopje koffie. In de loop van de ochtend is er nog tijd voor een bezienswaardig of vrolijk uitstapje, waarbij je zelf bepaalt of je hierna nog naar de camping terugkeert of naar huis rijdt.

Voor kinderen is er veel te beleven op de camping. De Renaults kunnen naast de tent geparkeerd en honden zijn toegestaan. Er is een zwembad, speeltuin, kelein restuarant/bar, manege en Wifi. In Urk kun je naar een van de stranden bij de oude vuurtoren.

Opgeven kan via het inschrijfformulier in de laatste Vrijbuiter of per mail: evenementen@r4club.nl

Graag opgeven en betalen voor 1 juni. Vermeld bij het overmaken van de bijdarge s.v.p je lidnummer.

Nog geen lid? Gewoon ook even lid worden! Zie voor de details de website van de R4Club

Op de camping zijn een aantal 4/6 persoons chalets/stacaravans en 4 persoons safari tenten te huur via de receptie. Hiervoor moet je even zelf contact opnemen met Vakantiepark ’t Urkerbos.

Vakantiepark ’t Urkerbos
Vormtweg 9
8321 NC Urk