Categorieën
Alpine Renault Club Nederland Club Renault Sportives ClubRenault Renault Actueel Renault Tuning Club

Openingsmeeting 2018 voor ieder wat wils

Foto’s: Michelle van Diesen

Voor de vijfde keer was Renaultdealer Wimfried van Kesteren gastheer van de Openingsmeeting van de Renault Tuning Club, de Club Renault Sportives en de Alpine Renault Club Nederland. Opnieuw trokken deze vier partijen alle registers open voor een fantastisch evenement.

Van 4CV tot Twingo III, van Alpine A110 tot Clio Williams en van 5 Turbo tot Avantime, heel veel verschillende types waren vertegenwoordigd in en om het pand van de Renaultdealer. Als kers op de taart presenteerde Renault Nederland de nieuwe Mégane RS en waren Alpine Advisors Eva de Gelder en Lars-Peter Dijkstra van de partij, ieder met een nieuwe Alpine A110 Première Edition.

In de showroom, maar ook op de parkeerplaats voor het pand was een compleet Alpine overzicht te bewonderen terwijl in de werkplaats een aantal bedrijven acte de présence gaven waaronder D&M Cardetailing, Auto-Podium, Boulogne Autoworks en het geheel werd mooi gecompleteerd door een aantal clubstands.

Kortom een dag om van te genieten, en dat deden de bezoekers ook. Mede dankzij het mooie weer waren vele liefhebbers naar Kampen afgereisd.

Als klap op de vuurpijl werd ik door Kevin Engelsman van Renault Nederland getrakteerd op een kort maar bijzonder ritje als bijrijder van de nieuwe Renault Mégane RS, één van de op dit moment twee exemplaren op een Nederlands kenteken. Wat een bijzondere auto! Later meer hierover. Dank je wel Kevin!