Categorieën
Dakar Renault Actueel Renault Trucks

Mammoet Rallysport klaar voor Dakar 2018

Op het bedrijfsterrein van bouw- en sloopbedrijf Van den Brink in Harskamp waren ruim driehonderd bezoekers getuige van de officiële aftrap voor de Dakar Rally. Onder het genot van een drankje en een stevig Veluws stamppottenbuffet konden de belangstellenden de teamleden spreken en de voertuigen bekijken. De trucks gaan 24 november de boot op richting Zuid-Amerika.

Het gehele team is super gemotiveerd en helemaal klaar om de strijd aan te gaan met de grotere teams. “Wij zijn het kleinste team met het minste budget. Toch doen we mee om de prijzen. Dat komt vooral door de inzet en betrokkenheid van onze teamleden, trouwe sponsors en fans. Ik ben dan ook bijzonder trots op die groep van zo’n 140 mensen die er keer op keer in slaagt een team met uitstraling op poten te zetten. We weten dat we het met minder middelen moeten doen. Maar onze teamspirit is groter dan waar dan ook,” vertelt Martin van den Brink.

Volgens Van Den Brink is het vermogen van de motoren van de racetrucks teruggeschroefd en komt dat de betrouwbaarheid van de truck ten goede. Het team van Mammoet Rallysport gaat met 18 mannen naar Zuid-Amerika. De Dakar Rally begint op 6 januari 2018. Op de foto het complete rallyteam. “Ook de mensen die niet meegaan naar Zuid-Amerika, maar wel een rol vervullen in het team, zijn belangrijk voor ons,” aldus Martin van den Brink.