Kalender

apr
20
vr
Formula Renault Eurocup
apr 20 – apr 22 hele dag
apr
29
zo
Grand Prix van Azerbeidzjan @ Bakoe
apr 29 hele dag
mei
5
za
WEC: 6 uur van Spa-Francorchamps
mei 5 hele dag
mei
13
zo
Grand Prix van Spanje
mei 13 hele dag
mei
18
vr
Formula Renault Eurocup
mei 18 – mei 20 hele dag
mei
19
za
Oldtimer Festival Balkbrug
mei 19 @ 09:00 – 10:00

De naam is niet toevallig. We willen niet alleen de mannen trekken door wier aderen blauwe diesel loopt. Het is een familieweekend. Een groot terrein waar veel moois trots uitgestald staat, waar demonstraties plaatsvinden, kramen staan en voor iedereen iets te beleven valt. Een dag waar je het hele dorp weer eens tegenkomt. Waar je kunt genieten van wat lekkers in de zon, waar kinderen kunnen spelen en waar je herinneringen aan al die oude auto’s en tractoren kunt ophalen. Het aanbod is gevarieerd. Auto’s, bromfietsen, tractoren, vrachtauto’s, stationair motoren, ze zijn er allemaal in groten getale.

Het zesde jaar alweer

Wij kijken alweer terug op het 6e Oldtimer Festival. Al voor het zesde jaar werd dit geweldige familiegebeuren georganiseerd waar de oldtimers, een braderie en gezelligheid een hoofdrol spelen. Naast een terrein vol met oldtimervoertuigen was er bij het Oldtimer Festival Balkbrug ook binnen in de Diamanthal van alles te zien. Op beide dagen zijn er verschillende demonstraties en evenementen geweest waar jong en oud hun hart konden ophalen. En als klap op de vuurpijl een uitgebreide en gezellige markt waar je heerlijk overheen kon struinen. Het Oldtimer Festival Balkbrug heeft er ook dit jaar weer een groot feest van gemaakt. Trots zijn we op ons dorp en op onze vrijwilligers door wie dit unieke festival mogelijk is. Graag zien we u allen weer terug op 19 & 20 mei 2018.

mei
21
ma
Brabantse Oldtimerdag
mei 21 @ 09:00 – 17:00

Dit evenement wordt georganiseerd door de vereniging Terug in d’n Tèd. Met honderden deelnemers op tweede Pinksterdag een nostalgische activiteit met o.a. oltimers, oude brommers, solexen, fietsen enz.. Kom en ruik de dag, proef de sfeer en bekijk de heilige koeien van weleer. Ook aan de kleine kinderen is gedacht o.a. met oude kermisattracties zoals een nostalgische zweefmolen en draaimolen.

http://www.terugindunted.nl

mei
24
do
Formula Renault Eurocup
mei 24 – mei 27 hele dag
mei
26
za
Oh Oh Renault
mei 26 @ 10:00 – 16:00

Oh Oh Renault Ommen – 26 mei 2018

Oldtimers, Onderdelen en Renobilia

Op zaterdag 26 mei ben je weer van harte welkom op Oh Oh Renault in Ommen.
De zeventiende editie zal in het teken staan van twee populaire renault modellen: de R18 en de R6. De Renault 18 werd 40 jaar geleden op de op de autosalon van Geneve geïntroduceerd en alweer 50 jaar geleden werd de Renault 6 op de autosalon van Parijs aan het publiek gepresenteerd. De Renault 6 model vulde indertijd het gat tussen de R4 en de R16. De Renault 18 was de opvolger van de R12. Beide modellen krijgen tijdens Oh Oh Renault speciale aandacht, we hopen dan ook op een grote opkomst.

Zoals in alle voorgaande jaren is er een royale ruimte voor een overdekte onderdelenbeurs. Op deze onderdelenbeurs staan vele kramen met onderdelen, boeken, folders, miniaturen en andere renobilia, waar wellicht net dat ene gezochte onderdeeltje of die mooie folder tussen zit. Bezoekers mogen buiten de loods uitsluitend vanuit de ‘kofferbak’ onderdelen aanbieden.

Op het buitenterrein is plaats voor meer dan honderd Renaults. Ben je in het bezit van een Renault ouder dan 20 jaar dan is uw young- of oldtimer welkom op het terrein. Voor de overige auto’s is er tegen een kleine vergoeding voldoende parkeerruimte direct naast het evenementen terrein.

Café Louis is weer aanwezig om je van een hapje en een drankje te voorzien! Je bent van harte uitgenodigd om vanaf 10 uur de sfeer op dit evenement te komen versterken!

Het CAR promotie team, herkenbaar aan de gele shirts, zal net als vorig jaar weer proberen nieuwe leden voor onze club enthousiast te krijgen. We zijn van plan om rond half vijf (als de onderdelen weer opgeruimd zijn) een barbecue te organiseren, we willen graag van jullie weten of daar interesse voor is. Je kunt op de CAR website hiervoor een formuliertje invullen, of je reactie doorgeven aan evenementen@renaultklassiek.nl.
Bij voldoende animo gaan we dit regelen!

Dit alles vindt plaats op het terrein aan de Varsenerweg 15, te Ommen. Gelegen buiten Ommen, in buurtschap Varsen. Vlak naast de N340, ter hoogte van hectometerpaal 65,7.

Voor meer informatie of het huren van een marktkraam kun je contact opnemen met:
Gerrit Vogel

E: ohohrenault@home.nl
T: 0521-587540

mei
27
zo
Grand Prix van Monaco
mei 27 hele dag

Je leest het op Renault Actueel