Bijkletsen met Renault ZOE-liefhebbers

Even bijkletsen over de ZOE met andere liefhebbers is en blijft leuk, dus heeft Gertjan van Bers, ZOE-pionier van het eerste uur, het initiatief genomen om dit jaar op 10 september in het Tuincafe van de Botanische Tuinen een lunchafspraak te maken. Van 12:00 tot ongeveer 15:00 kunnen ZOE rijders en liefhebbers weer wat bijpraten.

Voor ongeveer € 15,00 p.p. kan er een lunch genuttigd worden bestaande uit een soepje, broodje, melk of een sapje (andere en meer consumpties zijn voor eigen rekening). Parkeren kan gratis voor de deur of op 15 min loopafstand in P+R De Uithof met 20 22kW laadpunten voor € 5,00 incl. OV naar het centrum van Utrecht.

Je kunt aansluitend of vooraf de Botanische tuinen bekijken (entree 7,00 p.p., voor eigen rekening), je kunt met het openbaar vervoerkaartje dat je bij P+R De Uithof krijgt Utrecht in, dus mogelijkheden genoeg om de dag compleet te maken.

Tuincafé Botanica
Budapestlaan 17
3584 CD Utrecht

P+R De Uithof

Heb je interesse om ook langs te komen, mail dan even met Gertjan van Bers. Na inventarisatie van het aantal deelnemers (op 4 september) koppelt hij de details over het exacte bedrag en de betaling terug. Zie ook de forumpost op het Renaultforum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *