Beperkte serie Renault Twingo La Parisienne

Hadden wij eergisteren al de Britse Renault Twingo Iconic in het vizier, In België en Luxemburg gaat deze speciale uitvoering van de Twingo als “La Parisienne” door het leven. De lieveling van iedereen die in de stad woont, krijgt een chique afwerking in de geest van de vermaarde 4L “La Parisienne”. De beperkte serie Twingo La Parisienne heeft de versie Intens als basis en krijgt zowel van buiten als van binnen een aantal specifieke personaliseringen.

Aan de buitenkant hult de beperkte serie Renault Twingo La Parisienne zich in de exclusieve niet-metaalkleur Pistachegroen en krijgt hij buitenspiegels met glanzend zwarte afwerking, donkergetinte ruiten achteraan, en alu 16″- velgen met Pistachegroene naafdop.

Een “La Parisienne”-flankmotief accentueert de flanken van de guitige stadsauto. Een “La Parisienne”-logo is
perfect in de verchroomde sierstrip op de zijdelingse deurbescherming geïntegreerd en maakt de look compleet. Een
als optie verkrijgbaar stoffen open dak met opdruk geeft de beperkte serie nog extra verleidingskracht.

Het interieur van Renault Twingo La Parisienne biedt veel verfijning met een zetelbekleding in leder en een geruite stof, en interieurdecors in Pistachegroen (sierrand rond dashboard en verluchtingsmonden en inlegplaatjes rond toetsen op stuurwiel).

Hij krijgt tot slot een uitgebreide en volledige uitrusting met het Cool-pack (automatische airconditioning,
ruitenwissers vooraan met regensensor, koplampen met automatische ontsteking en bijkomende bochtenverlichting), en een achteruitrijradar om vlot te manoeuvreren in de stad. Ook standaard is de radio Connect R&Go, waarmee gebruikers via de gratis multimedia-app R&Go verbinding kunnen maken om rechtstreeks vanop de smartphone te navigeren, naar muziek te luisteren, contactpersonen te beheren en te telefoneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.