Alpine maakt dealernetwerk bekend voor de Belgisch-Luxemburgse markt

Na de wereldpremière van de nieuwe A110 op het Autosalon van Genève stelt Alpine vandaag zijn dealernetwerk voor de Belgisch-Luxemburgse markt voor. Het Alpine-net opent eind 2017 zijn deuren en zal dan bestaan uit 3 Alpine-centers. Het zal ondersteund worden door de partners van de Renault-groep in België en door Renault Retail Group in het Groothertogdom Luxemburg.

De Alpine-centers zullen, in tegenstelling tot de Nederlandse Alpine-centers, geïntegreerd worden in de bestaande Renault-vestigingen en een authentieke merkervaring garanderen.

Een plek gecreëerd door de echte liefhebber, voor de echte liefhebber

De Alpine-centers worden opgezet als een plek om in interactie te gaan rond een gedeelde passie voor de sportauto, en Alpine. De Alpine-centers zullen zowel de echte kenner als de nieuwkomer een merkervaring bieden die tegelijk toegankelijk en intimistisch is. In de showroom ademt alles de Alpine-stijl, met eenvoudige, warme en authentieke materialen en krachtige blauwtoetsen.

Bezoekers zullen verwelkomd worden door een Alpine-adviseur, die als rol heeft klanten te begeleiden door het aankooptraject, en hun passie voor Alpine te delen door hen de gloriemomenten uit de geschiedenis van het merk te laten ontdekken of herontdekken.

Alpine Centers in België
Noorderlaan 89 – 2030 ANTWERPEN
Leuvensesteenweg 400 – 1930 ZAVENTEM

Alpine Centers in Nederland
Stam Autobedrijven B.V., Nieuwerhoekplein 1, 3761 HD SOESTDIJK
Auto Munsterhuis B.V., Goudstraat 31-49, 7554 NG HENGELO

Alpine Center in Luxemburg
Rue Robert Stumper 2 – 2557 LUXEMBURG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.