Terwijl equipe Kempenaar Gisteravond Rome binnenreed bleek zich toch een klein probleempje voor te hebben gedaan. Tijdens de etappe van gisteren stopte de ruitenwisser ermee. Net op het moment dat het stortregende in Rome. Het mocht allemaal geen naam hebben. “Normaalgesproken gebruik je de ruitenwisser niet zo vaak, uitgezonderd met dit weer dan. Het is allemaal provisorisch opgelost, maar buiten dat gaat de Alpine als een speer.” aldus Ronald Kempenaar.

“We konden tot onze eigen verbazing het tempo van de Austin Healey’s volgen, dat zijn grotere en motorisch sterkere auto’s dan de Alpine waar wij mee rijden.” vervolgt Ronald. “We hebben in de dorpen door straten gereden waar ik met een andere (grotere) auto niet door zou durven rijden, maar met deze auto is het allemaal geen probleem.” Rond middernacht kwamen Cees Jan en Ronald in rome aan de finish.

Vanmorgen om 09:30 startte het duo aan de etappe van vandaag, met een start in Rome en als finishplaats Parma. Een blik op de route wees uit dat het opnieuw niet de allerbeste wegen zijn op de route van de Mille Miglia, dus de equipes staat nog het één en ander te wachten.

%d bloggers liken dit: