Renault op de Shanghai Motor Show

De Renault R.S. 2027 Vision conceptcar werpt een blik in de toekomst van de Formule 1: spectaculairder en waarbij coureur en wedstrijdspanning nog meer centraal staan. Dit toekomstgerichte studiemodel bewijst de inzet en betrokkenheid van Renault op de lange termijn en speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de Formule 1. De Renault R.S. 2027 Vision verkent ook nieuwe mogelijkheden voor gezamenlijke toepassing van technologie in race- en productieauto’s in de komende tien jaar.

Renault versterkt de crossover line-up in China met de introductie van de Espace en updates voor de Kadjar. Met de Espace introduceert Renault niet alleen een nieuw vlaggenschip in China, maar ook het vierde lid van de succesvolle crossover line-up die bestaat uit de Captur, Kadjar en nieuwe Koleos. Op de autoshow presenteert Renault ook een nieuwe motorvariant en nieuwe voorzieningen voor de Kadjar.

“Het is een taak van Renault Sport Racing om te anticiperen op de toekomst van de Formule 1, om een maximaal aantal fans te bereiken in een omgeving die aansluit op de doelstellingen van de Groupe Renault. We kijken uit naar inspirerende gesprekken met de race community, fans en enthousiastelingen die dit conceptmodel teweeg zal brengen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *