Renault Mégane Sedan Auto van het jaar in Turkije

De Renault Mégane sedan is uitgeroepen tot Auto van het Jaar in Turkije, de belangrijkste markt voor deze auto. De Vereniging van Automotive Journalisten organiseerde deze competitie voor het tweede jaar.

In de eerste ronde werden zeven modellen geselecteerd uit een shortlist van 25 auto’s door 78 van de door de VAJ benoemde leden. Van deze zeven finalisten scoorde de Mégane Sedan 4430 punten, dat is 440 punten meer ten opzichte van de tweede plaats, voor de Car of the Year prijs. Deze prijs werd toegekend vanwege onder meer het ontwerp, de rij-eigenschappen, ergonomie, emissie, veiligheid, standaarduitrusting en value for money.

De prijs werd overhandigd aan Renault Mais’s General Manager Berk Çağdaş door Ufuk Sandık, de voorzitter van de Raad van Bestuur van de AAJ’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *