800.000ste Renault Truck uit Bourg-en-Bresse

Renault Trucks heeft onlangs de 800.000ste truck geproduceerd in de Bourg-en-Bresse fabriek. Op 6 april 2017 werd, om dit heugelijke feit te onderstrepen, de sleutels overhandigd van een Renault Trucks C430 8×4 door voorzitter Bruno Blin als onderdeel van een activiteit in de productiefaciliteit.

Dit voertuig was de 800.000ste truck geproduceerd door de Renault Trucks assemblagelijn in Bourg-en-Bresse die sinds 1964 in gebruik is.

Tijdens de ceremonie verklaarde Bruno Blin: “Bourg is een bijzondere plek. Sinds 1964 maakt de fabriek voertuigen die voldoen aan de strengste eisen van professionals, zoals Groupe Pigeon. Ons vermogen om precies te bieden wat de markt vraagt ​​komt voort uit onze nauwe relaties met onze klanten.”

De Renault Trucks fabriek in Bourg-en-Bresse is gebouwd in 1964. In de fabriek werken 1.400 werknemers die dagelijks 120 trucks per dag produceren voor nationaal en internationaal transport, de bouw en de zware constructie (T, C en K). Renault Trucks heeft ook drie andere fabrieken in Frankrijk: Lyon, Limoges, en Blainville-sur-Orne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *