Wintersportplezier met Renault Sport

Val Thorens is bij veel mensen zeer bekend vanwege het uitgestrekte wintersportgebieden. Voor motorsport fans is Val Thorens echter ook bekend vanwege het Alain Prost circuit. Van half december tot april is de 760-meter lange baan gewijd aan een cursus rijvaardigheid op ijs. Het technische doch toegankelijke circuit geeft de deelnemers een echte adrenalinekick, ongeacht hun rijvaardigheid.

https://youtu.be/xiH8jvjRQH4

De Renault Sport modellen zijn befaamd om hun karakter op circuits. Onlangs toonden de top of the range Renault Sport Clio RS 220 EDC Trophy en de Twingo GT 110 hun potentieel tijdens wintersessies op het gladde ijs van het Val Thorens Ice Driving cicuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *